Hvordan ser du opslag, du har kommenteret på Facebook?
Hvordan ser du opslag, du har kommenteret på Facebook?

Video: Hvordan ser du opslag, du har kommenteret på Facebook?

Video: Hvordan ser du opslag, du har kommenteret på Facebook?
Video: Facebook annoncering guide 2024, Marts
Anonim

Åbn først din tidslinjevisning, og der er et link til at få adgang til aktivitetsloggen. Fra aktivitetsloggen skal du vælge" Kommentarer ", og du Får en kronologisk liste over alle dine kommentarer . Ud over, du kan også anmode om en download af din Facebook data, hvis du ønsker at dosere automatiseret analyse eller behandling på det.

Hvordan ser jeg derfor alle kommentarer på Facebook?

Klik på Indstillinger øverst på din side. Fra Generelt, klik Kommentar Ranking. At dreje kommentar placering på, skal du klikke for at markere afkrydsningsfeltet ud for Se mest relevante kommentarer som standard. At dreje kommentar rangerer, skal du klikke for at fjerne markeringen i feltet ved siden af Se mest relevante kommentarer som standard.

Kan du udover ovenstående se opslag, du har kommenteret på Instagram? Se det indlæg dine venner for nylig kunne lidedor kommenterede på. Hvornår du ' vedr søger at finde nye mennesker at følge Instagram , der er intet som at spørge dine venner. Der er en hurtig måde at gøre det på gør det - ved at se folks seneste like- og kommentaraktivitet du følge efter.

Hvordan kan jeg derfor se mine gamle kommentarer på Facebook?

når du går til aktivitetslog, så til " Kommentarer "Klik på den og rul ned, indtil du se dit "Send dig kommentar on" og klik derefter på den, og den trækker alle op kommentarer på det indlæg, vil du så se hvis der var noget nyt kommentarer på det.

Hvordan ser du en Friends seneste aktivitet på Facebook?

Klik på din vens navn på forsidebilledet for at vende tilbage til hovedtidslinjesiden og rulle ned til Seneste aktivitet boks, som kan indeholde meddelelser om nylig kan lide. Klik på "Mere Seneste aktivitet " for at se, om der er nogen ældre historier tilgængelige.

Anbefalede: